SeppoPajunen Suomen kansallinen RUKOUSAAMIAINEN lähestyy-oletko valmis...?

Trump ja Isä Maria "tietävät" Notre Damen palosta...?!

Ei ole ihme, että  kuvat Notre Damen katedraalin keskustornin romahtamisesta koskettavat myös Word Trade Centterin tornien romahtamisen,v . 2001 kokeneita ja nähneitä amerikkalaisia, mutta  presidetti Trumpin ryhtyessä palomestariksi ja opastamaan ranskalaisia, että sammutustyö olisi ollut tehokkaampaa "ylhäältä käsin" on yhtä huvittavaa, kuin hänen opastaessaan kotimaassaan, että järkyttäviltä, toistuvilta metsäpaloilta vältyttäisiin, jos metsät " haravoitaisiin risuista ja roskista puhtaaksi kuten  esim. Suomessa tehdään..." Ei sentään lentänyt  kekkaloimaan ilottitakki päällään Ranskaan "palomestaroimaan", kuten Bush-nuorempi kekkaloi Word Trade Centerin  savuavilla rauniolla oikean palomestarin rinnalla...?

Soininkin katolisen kirkon kirkon pastori sen sijaan kiiruhti Iltasanomien jutun mukaan selittämään ja "todistamaan", että ei Notre Dame sattumalta palanut, kyse oli jumalna muistutuksesta häntä vastaan kapinoivalle Ranskan kansalle ja että pyhimykset olivat jo aiemmin profetioineet ja kertoneet että katedraalin mahdollinen palo ennakoi katolisen Ranskan loppua...(!?).

Mutta koska katedraali ei palanut maan tasalle se saattaa vaikuttaa profetian toteutumiseen...?

 - Mieleeni muistui Estonia-onnettomuus v.2001 jota joku meikäläinen, luterilainen kirkkoherra ehähti selittämään jumalan kostoksi siitä "synnillisestä elämästä", jota Estoniankin kaltaisilla autolautoilla vietetään" (!?!).

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Myös Ranskan oma, nuori presidentti innostui "restaurointi-insinööriksi" ja ilmoitti pontevasti, että viidessä vuodessa rakennamme uusiksi katedraalin, kun vähän varovaisemmat asiantuntijat puhuivat jopa vuosikymmenten urakasta.

Emmanuel Macronin ei ainakaan olisi kannattanut viitata Trumpin lailla Suomeen, eikä ainakaan Siemens-Arevan rakennustehokkuuteen-ja nopeuteen Olkiluoto 3 ydinvoimalan rakentamisessa?!

Toimituksen poiminnat